FC Botosani-Gloria Buzau: Trei puncte castigate cu greu

foto: btonline.ro

Meciul FC Botosani – Gloria Buzau s-a termnat cu victoria gazdelor 1-0 (1-0). Chiar daca au obtinut trei puncte, jocul celor din echipa botosaneana a fost unul slab.

Chiar daca meciul a inceput cu cateva ocazii pentru FC Botosani, totusi jocul celor din echipa gazda a fost unul haotic. Pasele nu se legau deloc si in minutul 7 V. Bordeanu a reusit performanta de a obtine un cartonas glben, dupa o intrare dura.
In minutul 28, dupa o schimbare efectuata la Gloria Buzau, brazilianul De Souza reuseste sa marcheze printr-un sut de la 25 de metri.
Dupa gol, echipa locala mai are doua ratari mai importante, unul in minutul 30 cand Homneac scapa singur cu portarul si apoi in minutul 37 cand Matei rateaza dintr-o pozitie foarte buna.
In repriza a doua, in minutul 50 Matis este inlocuit cu Chisu. Jocul slab i-a facut pe spectatori sa-l huiduie pe Marius Matei si sa ceara schimbarea lui. Brazilianul De Souza incearca, in minutul 57, inca sut spre poarta de la 30 de metri dar fara reusita. Todoran este inlocuit in minutul 58 cu Florin Acsinte, care in minutul urmator a si „incasat” un cartonas galben.
In minutul 63 Marius Matei scapa singur cu portarul, suteaza plasat de la 16 metri dar mingea trece pe langa poarta.
In cele din urma, in minutul 79, Costel Orac il schimba pe Marius Matei cu Bogdan Ghiceanu, care in minutul 84 primeste cartonas galben.
Tot din cauza cartonasului galben, al doilea, in minutul 82, Valeriu Bordeanu este eliminat pentru un fault pe la spate.
In prelungiri, minutul 92, Ghiceanu scapa singur cu portarul dar reia slab cu capul. Asta a fost si ultima faza de joc mai importanta.
Chiar daca FC Botosani a obtinut o victorie antrenorul principal Costel Orac era extrem de nervos la finalul partidei pentru modul in care au tratat acest joc elevii sai. El a declarat ca de acum inainte va avea o alta atitudine fata de jucatori si va lua masuri mai aspre impotriva celor care nu respecta regulile.

FC Botosani: Curileac – Patache, Atudorei, C. Dinu (cpt), V. Bordeanu – Matis, Rudac, Todoran, De Souza – Homneac, M. Matei. Antrenor: Costel Orac
Rezerve: A. Bordeanu, Acsinte, Poverlovici, Chisu, Ghiceanu, Vintila, Stanciu

Gloria Buzau: D. Sarbu (cpt) – F. Nitor, Murdarea, Berceanu, Olteanu – C. Cucu, Jercalau, F. Alexandru, Horovei, C. Ursu, St. Iordache. Antrenor: Mihai Ciobanu
Rezerve: Zdranca, Andritoiu, Puscas, Luiceanu, Mbella, Basamac, Simion

Arbitri: Emil Voicu (Bacau) – Ionut Campeanu (Cluj), Marius Balan (Dej) – Bogdan Hanceariuc (Iasi)

Observatori: Marin Petrescu (Braila), Ioan Toma (Piatra Neamt)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.