FC Botosani in EUROPA LEAGUE: Primul meci, cu Spartaki Tskhinvali

In preliminariile Europa League, FC Botosani va sustine primul meci pe 2 iulie, pe teren propriu, cand va avea ca adversara echipa georgiana FC Spartaki Tskhinvali, clasata a patra in campionatul din Georgia.

Returul se va juca pe 9 iulie in Georgia.
 
Daca va trece de primul tur, FC Botosani va intalni in turul 2 echipa poloneza Legia Varsovia! 
 
Rezultatul tragerii la sorti pentru turul al doilea le cam da emotii fotbalistilor botosaneni, daca este sa luam in considerare ca Legia Varsovia este o echipa cu experienta in competitiile europene, o echipa poloneza de top. 
 
Primul meci din acest tur ar urma sa se joace in Polonia iar returul in Botosani. 
 
Succes fotbalistilor botosaneni in EUROPA LEAGUE!
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.