FC Botosani in sferturile Cupei Ligii! Gol „lucrat” in familie

Bucurie mare in randul gazdelor pe Stadionul Municipal Botosani. FC Botosani a invins echipa CSMS Iasi in urma unui gol marcat de Lorand Fulop, pasa care i-a creat ocazia de a marca venind chiar de la fratele acestuia, Istvan Fulop.

Ocazia de gol pentru botosaneni, fructificata de jucatorul de curand intrat in echipa antrenata de Leo Grozavu, a venit in primele zece minute de joc. Mai exact, in minutul 9, cand mingea a ajuns la Lorand, acesta sutand spre poarta din interiorul careului.
 
 
Pana la finalul meciului, scorul a ramas neschimbat pe tabela de marcaj, chiar daca nu au lipsit si alte faze care ar fi putut schimba afisajul. Au avut ocazii si gazdele, dar si fotbalistii ieseni, insa au ramas doar faze periculoase, nefinalizate cu mingea in poarta.
 
O astfel de ocazie s-a consemnat in minutul 22, pentru oaspeti, la o centrare a lui Ciucur de pe dreapta, insa interventia curajoasa a lui Albut, care a iesit pe centrare, a intrerupt evolutia unei faze care ar fi putut schimba soarta meciului.
 
 
O alta faza care ar fi putut sa le aduca iesenilor golul egalizator s-a consumat in a doua repriza, la un sut spre poarta al lui Andrei Cristea. Portarul botosanenilor a reusit insa sa retina balonul. 
 
Botosanenii au avut si ei o mare ocazie de majorare a diferentei de scor, in minutul 24 al partidei. Caparco a reusit insa sa intervina salvator la minge, la o lansare periculoasa a mijlocasului Mihai Roman spre poarta iesenilor.
 
 
In partea secunda si Andrei Cristea a avut ocazia sa restabileasca egalitatea, dar sutul sau a fost retinut de Albut. 
 
Asadar, fluierul de final al partidei a marcat si calificarea echipei botosanene in sferturile de finala ale Cupei Ligii, cu scorul 1-0.
 
 
Echipele aliniate la startul meciului: 
 
FC Botosani: Albut – Patache, Plamada, Miron, Popovici – Istvan Fulop, Vasvari, Bordeianu, Lorand Fulop – M. Roman, Matulevicius. 
 
Rezerve: Astafei, Avram, Golofca, Ichim, Dimitrov, Greu, Juncanau 
 
Poli Iasi: Caparco – Voicu, Mihalache, Frasinescu, Tiganasu – Mitici, Stefanescu – Ciucur, Gheorghe, Bole – D. Roman 
 
Rezerve: Grahovac, A. Cristea, Tarsa, Sato, Piccioni, Ciuca, Martin 
 
Echipa antrenata de Leo Grozavu urmeaza sa o intalneasca, in prima parte a lunii septembrie, pe Steaua, in sferturile de finala ale Cupei Ligii. Meciul botosanenilor cu detinatoarea trofeului urmeaza sa se joace pe 7 sau 8 septembrie.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.