FC Botosani a incasat doua goluri de la ASA Tg. Mures, in meciul de duminica. Nu a marcat niciun gol, in cinci etape consecutive

Fotbalistii de la FC Botosani au suferit o infrangere jenanta la Tg. Mures, duminica. Meciul cu ASA Tg. Mures s-a incheiat cu scorul 2-0 pentru echipa gazda.

Cele doua goluri au fost incasate unul dupa altul, in minutele 46 si 47.

E adevarat, conditiile de joc au fost sub orice critica. Terenul putea fi usor confundat cu un patinoar. Iar echipa botosaneana a atacat aceasta partida cu probleme serioase de efectiv, mai exact cu cinci jucatori de baza, indisponibili.

Echipele aliniate de cei doi antrenori:

FC Botosani: Iliev – Dimitrov, Plamada, Burca, Musat – Cucu, Vasvari – Herghelegiu (88 Juncanaru), L. Fulop (50 Roman), Astafei (74 Greu) – Tirnovan

ASA Tg. Mures: Mingote – Matei, Cordos, Dobrosavlevici, Mendy – G. Muresan, M. Constantin (90+1 Candrea), – Ciprian Rus, Zicu (46 Ciolacu), Morar – Kuku (90+2 Netzer)

Arbitri: Horatiu Fesnic (Cluj) – Octavian Sovre (Oradea), Iulian Radu (Bucuresti)

S-a jucat la o temperatura de -3 grade Celsius, in niste conditii in care cu greu fotbalistii se puteau concentra la joc, mentinerea echilibrului fiind principala problema.

Imediat dupa pauza, in min. 46, se schimba scorul pe tabela de marcaj: e 1-0 pentru gazde, Kuku marcand in poarta aparata de Iliev in urma unui contraatac.
La numai un minut distanta, botosanenii se trezesc cu inca un gol, pe o greseala a fundasilor. Morar este marcatorul celui de-al doilea gol. Peste numai sase minute, Morar a fost iar la un pas de a inscrie in poarta echipei botosanene, dar Iliev este de aceasta data pe faza.

Meciul se incheie cu scorul 2-0 pentru ASA Tg. Mures.

Dupa meci, finantatorul Valeriu Iftime declara:

„S-a vazut clar pe ce teren s-a jucat. E o rusine. Jucatorii s-au muncit sa-si tina echilibrul in primul rand. Dincolo de asta, noi nu avem oameni jucatori care sa dea gol. Cinci etape la rand sa nu dai niciun gol… „.

La randul sau, C. Sfaiter, presedintele clubului FC Botosani, arata aceeasi ingrijorare vizavi de neinscrierea unor goluri in ultimele cinci etape.

„E ingrijorator ca nu au mai marcat de cinci etape. La Tg. Mures a fost terenul, dar asta nu e o scuza. Nu a fost concentrare. In a doua repriza startul a fost sub orice critica. Noroc ca nu a urmat si al treilea gol, ca ne faceam de tot rasul. Sper ca in ultimele doua etape din acest an jucatorii sa se mobilizeze, sa avem atitudine. Pana acum, unii nu ne-au ajutat deloc”, a spus Cornel Sfaiter, criticand si conditiile de joc de la Tg Mures:

„Sa joci fara incalzire in teren … dar in Romania se poate si asta. Cu zapada pe teren. Bine ca nu s-au accidentat jucatorii”

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.