FC Botosani a invins lejer in meciul cu Poli Timisoara

Meciul FC Botosani – ACS Poli Timisoara, jucat luni seara pe Stadionul Municipal Botosani s-a incheiat cu victoria echipei gazda, scorul fiind 2-0.

Ambele goluri ale moldovenilor au fost inscrise in prima repriza, in minutele 35 si 41, de acelasi jucator: Willie.

Cu aceasta „dubla”, Willie a iesit luni seara in prim planul echipei, confirmand niste asteptari pe care le-au avut cei care l-au adus, vara trecuta, la Botosani.

Primul punct in meciul cu echipa banateana, cel din minutul 35, a fost inscris de mijlocasul botosanenilor dupa o pasa inspirata a lui Istvan Fulop in centrul careului. Mijlocasul a primit mingea si a sutat in poarta timisorenilor.

La scurt timp, dupa vreo sase minute, la poarta banatenilor s-a consumat o alta faza bine construita de botosaneni. Willie a finalizat un atac al Botosaniului si acest moment a si stabilit scorul final al meciului.

Rezultatul de la Botosani lasa pe ultimul loc echipa timisoreana si urca echipa antrenata de Leo Grozavu pe locul patru in clasament.

In meciul de la Botosani, antrenorii celor doua echipe au aliniat la start:

FC Botosani: Iliev – Dimitrov, Burca, Miron, Musat – Vasvari, I. Fulop – Astafei, Willie, Golofca – Matulevicius

Rezerve: Albut, Plamada, Morutan, Cucu, Herghelegiu, Patache, Tarnovan

ACS Poli: Straton – Straut, Bocsan, Canu, Novak – Croitoru, Llorente – Carstocea, Vraciu, Doman – Draghici

Rezerve: Curileac, Rosu, Mailat, Fridrich, Santean, Seroni, Popovici

Dupa meci, tehnicianul echipei timisorene, Ionut Popa, a declarat ca elevii sai au suferit aceasta infrangere din cauza oboselii care s-a instalat dupa o saptamana infernala. „Am facut 3.500 de kilometri cu autocarul”, a spus Popa.

„Ne-au lipsit niste jucatori de baza si echipa noastra, in decurs de o saptamana, a facut cam 3.500 de kilometri cu autocarul. N-am putut sa tinem aproape de adversar, nu am mai avut aceeasi putere, echipa este obosita”, a declarat Ionut Popa la finalul partidei, la TV Digi Sport.

Trebuie mentionat ca in acest moment echipa timisoreana este cu 0 puncte, dar asta dupa ce a recuperat handicapul de 14 puncte cu care a inceput sezonul.

fc-botosani-poli-timisoara-2-0-1 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-22 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-21 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-20 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-19 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-18 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-17 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-16 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-15 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-14 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-13 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-12 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-11 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-10 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-9 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-8 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-7 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-6 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-5 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-4 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-3 fc-botosani-poli-timisoara-2-0-2

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.