FC BOTOSANI isi recastiga locul in clasament, printr-o VICTORIE CATEGORICA cu CONCORDIA CHIAJNA

Fotbalistii de la FC Botosani le-au oferit suporterilor prezenti miercuri la meciul cu Concordia Chiajna un spectacol care le-a umplut inimile de bucurie. Repriza a doua a adus mobilizare in echipa botosaneana, iar ilfovenii nu au mai avut nicio sansa pe teren.

Jucatorii de la Concordia Chiajna au avut parte de clipe grele pe Stadionul Municipal din Botosani. Au pierdut meciul cu scorul 0-3. Toate cele trei goluri au fost marcate in repriza a doua, dupa ce, in prima repriza botosanenii au ratat o lovitura de la 11 metri.
 
Golurile meciului au fost marcate in minutele 48, 56 si 75 de catre Vasvari, Rosu si, respectiv, Hadnagy.
 
In urma acestei victorii, prima din acest an, FC Botosani a acumulat 34 de puncte, trecand iar in fata echipei de la Viitorul, pe locul 7 in clasament.
 
Concordia are pana in prezent 27 de puncte, ocupand locul 12 in acelasi clasament. 
 
FC Botosani a aliniat la meciul de miercuri echipa formata din : Curileac – Acsinte, Tincu, Ngadeu, Patache – Croitoru, Bordeianu, Nelut Rosu, Martinus – Hadnagy, Ngankam
 
Rezerve: Lazar, Codoban, Fugh-Porett, Danci, Ivanovici, Batin
 
Concordia Chiajna, echipa de start: Matache – Maftei, Martins, Bucurica, Musat – Lovin, Boldrin – Purece, Serediuc, Dina – Florea
 
Rezerve: Rimniceanu, Dragarski, Vagner, Grigorie, Bagaric, D.Lung, Stan
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.