Home Sport FC BOTOSANI le-a pregatit o surpriza femeilor!

FC BOTOSANI le-a pregatit o surpriza femeilor!

cornel sfaiter

Sambata, 8 martie, are loc partida dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara, meci in cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conducerea FC Botosani a luat decizia ca, la meciul de sambata de pe Stadionul Municipal, care are loc pe 8 martie, de ziua internationala a femeii, contra celor de la ACS Poli Timisoara de la ora 14.00, intrarea tuturor reprezentantelor sexului frumos sa fie gratuita.

„Fiind o zi speciala si avand in vedere ca in aceasta etapa jucam acasa, noi asteptam toate domnisoarele, toate doamnele la stadion, pentru ca, in primul rand vor avea intrarea gratuita. Ne-am bucura enorm ca domnisoarele si doamnele din Botosani sa fie intr-un numar cat mai mare la stadion la acest meci, sunt convins ca vor fi insotite de prieteni, de soti si sper ca si vremea sa tina cu fotbalul. Noi speram sa le facem cadou si cele trei puncte din meciul cu Timisoara, joc in care asteptarile mele sunt mari. Imi doresc sa avem o evolutie mult mai buna decat am avut in meciul cu Brasovul, sa castigam cele trei puncte si sa facem o bucurie tutror suporterilor. Jucatorii trebuie sa castige acest meci de pe 8 martie daca vor sa aiba parte dupa meci de o cina frumoasa. Daca nu, risca sa manance rece”, a declarat Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.

Partida dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara, de sambata 8 martie ora 14.00 se va desfasura in cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

Biletele pentru acest meci vor fi puse in vanzare de joi dimineata la stadion, pretul fiind acelasi ca la jocul cu FC Brasov, 10 lei la peluze, respectiv 20 de lei la tribune.

Exit mobile version