Home Sport FC Botosani a pierdut meciul pe ultima suta de metri. In ultimul...

FC Botosani a pierdut meciul pe ultima suta de metri. In ultimul minut a venit golul clujenilor

Meciul in deplasare, la Cluj, al botosanenilor parea ca va fi unul fara goluri. Cand suporterii celor doua echipe se pregateau de plecare, fara speranta ca se mai poate intampla ceva pe teren care sa schimbe soarta meciului, o lovitura libera acordata gazdelor a adus marea surpriza.

Larie, cu o frumoasa executie, o reluare pe spate din interiorul careului, a bagat mingea in poarta aparata de Iliev.

Meciul de pe Gruia, CFR Cluj-FC Botosani, s-a incheiat, asadar, cu scorul 1-0. La pauza, cele doua echipe nu aveau niciun sut pe poarta, evolutia meciului fiind fara spectacol si faze care sa dea emotii vreuneia din cele doua tabere de suporteri.

Dupa pauza lucrurile s-au mai schimbat, au aparut si face spectaculoase. Botosanenii au avut o mare ocazie de a marca in poarta gazdelor. A fost un sut la poarta, pe coltul lung, executat de Astafei in minutul 65, portarul clujenilor respingand, dupa care mingea a ajuns la Golofca, sutul acestuia fiind insa blocat. A urmat un corner.

La numai cateva minute, (min 68), ocazia e de partea clujenilor. Gazdele castiga un corner si trimit mingea periculos spre poarta. Dimitrov salvand situatia, scotand practic balonul de pe linia portii.

Dupa fluierul de final al meciului, situatia in clasamentul Ligii 1 plasa echipa FC Botosani pe locul 7. Intre echipa botosaneana si cea clujeana nu e diferenta de puncte, dar CFR Cluj are un golaveraj mai bun, plasandu-se astfel pe locul 5 in clasament.

La startul meciului de pe Gruia, echipele s-au aliniat cu:

CFR Cluj: T. Marc – Lopes, Larie, Horj, Camora – Rus, Gomelt – Nouvier, Ruiz, Paun – Bud

FC Botosani: Iliev – Dimitrov, Miron, Burca, Musat – Vasvari, Bordeianu – Golofca, Willie, I.Fulop – Astafei

Exit mobile version