FC Botosani pune la dispozitia suporterilor AUTOCARE GRATUITE pentru DEPLASAREA la IASI

Suporterii FC Botosani au posibilitatea sa fie alaturi de echipa lor favorita la meciul pe care aceasta il va disputa la Iasi, joi, 26 mai, de la ora 18.00.

Conducerea grupului sportiv pune la dispozitia suporterilor, pentru deplasarea la Iasi, transport gratuit. Toti botosanenii care vor sa-i fie alaturi echipei locale de fotbal la acest meci important vor avea asigurat transportul, cu conditia sa se incrie in timp util. Grupul sportiv pune la dispozitia suporterilor autocarele, dorind ca la meciul de joi peluza rezervata botosanenilor sa fie plina.
 
Cei care doresc sa faca deplasarea la Iasi pentru a fi alaturi de fotbalistii echipei botosanene se pot inscrie, la sediul FC Botosani, pana joi la ora 12,00.
 
„Va asteptam intr-un numar cat mai mare, joi, 26 mai 2016, de la ora 18.00 in Copou. Deplasarea si intrarea la meci va fi gratuita. Inscrierea se face la sediul clubului pana joi, la ora 12.00”, a scris Andrei Patache pe Facebook. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.