FC BOTOȘANI rămâne în fruntea clasamentului! (FOTO)

FC Botoșani își continuă parcursul senzațional din startul sezonului. Moldovenii s-au impus pe teren propriu cu 1-0 în disputa contra celor de la ACS Poli Timișoara, din etapa a cincea a Ligii 1, și este lider în competiția internă.

Unicul gol al confruntării a fost marcat de Lorand Fulop, în minutul 29, când a reluat din interiorul careului mic o centrare primită de la Popa, de pe partea dreaptă.

Pe finalul primei reprize, Buș ar fi putut dubla avantajul formației gazdă, dar șutul său a fost respins de Curileac. ACS Poli a ratat cea mai mare ocazie de a restabili egalitatea în minutul 58, când Mailat a rămas singur cu Cobrea, dar a reluat puțin pe lângă poarta botoșănenilor.

FC Botoșani este în continuare neînvinsă și lider în Liga 1, cu un avans de 3 puncte față de CFR Cluj și FCSB, în timp ce timișorenii sunt la a treia înfrângere în primele 5 etape și ocupă poziția a opta.

„Sunt mulțumit de jocul echipei, dar nu sunt mulțumit că nu reușim la multele situații de posesie sau ocazii ori situații de gol să nu marcăm. Felicit gazdele. Au continuitate, au echipă care joacă în prima ligă de câțiva ani, dar astăzi eu zic că noi am fost mai buni și, pe undeva, am pierdut nemeritat”, a spus Ionuț Popa, antrenorul de la Poli.

„N-am făcut un joc extraordinar astăzi, chiar mult sub ceea ce previzionasem eu, în schimb am descoperit că echipa noastră poate fi inteligentă. Am gestionat niște momente, mai puțin bune din punct de vedere fotbalistic, cu eficiență. Și de aceea zic că este important fiindcă pe parcursul campionatului vom mai avea momente grele. Categoric, orice echipă trece prin momente mai puțin inspirate sau poate de dezinvoltură. Azi noi am trecut prin astfel de momente, dar am gestionat bine. Cred că rămâne să fim apreciați pentru eficiență”, a spus și Costel Enache, tehnicianul de la FC Botoșani.

„Am avut în față un adversar foarte experimentat care a avut în componență jucători cu state vechi în Liga I. Sunt convins că Timișoara va ceda greu puncte în acest sezon. Cred că în această seară am demonstrat că știm să și ne apărăm. Sincer, recunosc, ne-a lipsit puțin Golofca, pentru că au fost câteva faze în care, dacă el era prezent pe teren, înclin să cred că făcea diferența”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele executiv de la FC Botoșani.

Echipele de start:

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Miron, Burcă, Mușat – Tincu, St. Cucu – M. Roman, L.Fulop, L. Buș – D. Popa.

Rezerve: Ed. Pap, Kuku, Patache, Plămadă, Bordeianu, Moruțan, Serediuc.

Antrenor: Costel Enache.

ACS Poli: Curileac – V. Crețu, Melinte, Cânu, Țigănașu – Artean, Vașvari – Al. Munteanu, Croitoru, Mailat – Bud.

Rezerve: Straton, Bocșan, Șeroni, Bianconi, Ciucur, Soljici, Mihalcea.

Antrenor: Ionuț Popa.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.