FC BOTOȘANI revine în țară de Ziua Unirii Principatelor Române

După zece zile de pregătiri pe pământ turcesc, elevii lui Costel Enache se întorc acasă cu rezultate slabe în urma jocurilor de verificare din Antalya. În plus, există și o anumită tensiune printre jucători.

FC Botoșani a încheiat cu o înfrângere seria jocurilor de verificare din Antalya. Elevii lui Costel Enache au cedat în fața rușilor de la Baltika Kaliningrad și a liderului Bulgariei, Ludogorets, scoruri 2-1, respectiv, 2-0, și au remizat cu rușii de la Tosno, scor 2-2. În ultimul meci de pregătire, FC Botoșani a fost înfrântă cu scor 2-0 (1-0) de Arka Gdynia, echipă care se află pe locul 6 în prima ligă a Poloniei.

Cu cele patru meciuri din Antalya, FC Botoșani a ajuns la o serie de șapte meciuri consecutive atât oficiale, cât și amicale în care nu a cunoscut gustul victoriei.

Elevii lui Costel Enache vor reveni în țară miercuri, 24 ianuarie. Marți dimineață, la ora 9.30, FC Botoșani va efectua ultimul antrenament pe pământ turcesc, după care, la ora 16.30, va decola spre țară, urmând ca la 20.05 să aterizeze în București. Fotbaliștii vor primi liber joi și vineri, urmând a relua pregătirile sâmbătă la prânz.

Perioada de pregătire din Antalya nu a fost lipsită și de momente de tensiune când jucătorii l-au văzut pe fostul antrenor Leo Grozavu.

„De câteva zile, Leo Grozavu, fostul antrenor al celor de la Botoșani, dă târcoale cantonamentului. Se bagă în seamă cu jucătorii, cu cei din cadrul echipei, iar ieri a stat ore bune cu șefii formației! Toată lumea l-a văzut în hotel cum râdea cu Iftime și Șfaițer. A fost invitat de șefi la toate meciurile, toată ziua stă în preajma echipei. Jucătorilor nu le venea să creadă când l-au văzut în Turcia și-au reacționat: «Ce caută ăsta aici? Ne iau la mișto?!»”, au declarat câteva surse pentru publicația Gazeta Sporturilor.

Aceste informații sunt confirmate de personaje cheie din cadrul echipei: „Valeriu Iftime și Cornel Șfaițer l-au chemat pe fostul antrenor, Leo Grozavu, în cantonamentul echipei! Mai mult decât atât, acesta a fost invitat să joace și într-un meci de fotbal cu cei din staff-ul lui Enache, dar și cu alți oameni din jurul echipei. Cum să-l primești în viața echipei pe Grozavu, care-și bătea și înjura jucătorii atunci când era la echipă, tocmai acum, când Botoșaniul are un parcurs atât de bun? Antrenorul era șocat de scenele care aveau loc în hotel”.

Dezvăluirile continuă pentru Gazetă: „La meciul de fotbal unde Grozavu a fost chemat ca un guest star, au participat și colaboratorii lui Enache, în frunte cu secunzii și antrenorul de portari. Practic, toți cei in staff, cu excepția preparatorul fizic, italianul Massimo Stalteri. În rest, Alin Bejan, Alin Bordeanu, Dumitru Brânză, Silviu Siminiciuc și Daniel Hodinescu au jucat fotbal în echipă cu Grozavu”.

Mai mult, sursele au dezvăluit și un episod petrecut la antrenamentul de ieri, după ce Grozavu și cei din echipă au jucat fotbal pe terenul complexului unde sunt cazați în Turcia: „Costel Enache a ieșit la antrenament și le-a transmis colaboratorilor săi că nu are nevoie de ajutorul lor la antrenament, că sunt liberi!Enache a condus singur toată ședința de pregătire, de la un cap la altul!”.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor au încercat să ia legătura cu antrenorul celor de la Botoșani, dar acesta nu a dorit să comenteze evenimentele din stagiul de pregătire din Turcia.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.