Home Sport FC Botoşani – Sepsi 1-0. Moldovenii se apropie de un loc în...

FC Botoşani – Sepsi 1-0. Moldovenii se apropie de un loc în play-off (VIDEO)

FC Botoșani s-a impus pe teren propriu în fața lui Sepsi, luni seara, cu scorul de 1-0, și se apropie de play-off-ul din Casa Liga 1.

Pe un ger cumplit, cele două echipe au făcut un joc bun, chiar dacă s-a marcat o singură dată. Cei care au făcut-o au fost moldovenii. Cu 4 minute înainte de finalul primei reprize, Mailat l-a lansat excelent pe Papa, iar mijlocașul celor de la Botoșani l-a învins din apropiere pe Niczuly.

Sepsi putea să egaleze în repriza a doua, însă gazdele au avut un erou în portarul Mario Contra. Acesta s-a opus în două situații miraculos. Ultima situație importantă i-a aparținut lui Golofca, cu un sfert de oră înainte de final, însă Contra a intervenit salvator și a contribuit decisiv la victoria Botoșaniului. Cu acest succes, moldovenii fac un pas important spre play-off, cu doar câteva etape înainte de finalul sezonului regular.

FC Botoșani acumulează 37 de puncte și urcă pe locul 4, în timp ce Sepsi rămâne pe poziția a 10-a, cu 26 de puncte, la 9 puncte în spatele locului 6, ultimul care duce în play-off și care este ocupat în acest moment de Farul Constanța.

Exit mobile version