FC BOTOȘANI, tot mai aproape de play-off!

Echipa antrenată de Costel Enache a remizat la Timișoara, 1-1, ratând șansa de a urca pe podium.

Partida ACS Poli Timișoara – FC Botoșani s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în primul meci al etapei a 18-a din Liga 1.

Gazdele au deschis scorul în minutul 23. Crețu l-a lansat pe Bîrnoi, care a finalizat cu mult calm.

FC Botoșani a egalat imediat după pauză, când Mihai Roman a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri.

Moldovenii puteau primi penalty în minutul 40, după ce Cânu l-a bruscat pe Laurențiu Buș. Arbitrul Horațiu Feșnic a lăsat însă jocul să continue.

FC Botoșani a avut o ocazie imensă în minutul 76, când Tincu a zguduit bara cu o execuție în forță de la aproximativ 30 de metri.

S-a terminat 1-1, iar ACS Poli Timișoara rămâne pe locul 8, cu 23 de puncte, aflându-se în continuare în afara play-off-ului.

De partea cealaltă, FC Botoșani a acumulat 32 de puncte și rămâne pe locul 4 în clasament.

ECHIPELE

ACS Poli Timișoara: Curileac – V. Crețu, Bocșan, Cânu, Melinte – Soljici, Artean – Bîrnoi, Al. Munteanu, Ciucur – Abraw

Rezerve: Straton, Străuț, Oct. Drăghici, Doman, Croitoru, Haruț, Oprea

Antrenor: Ionuț Popa

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, A. Miron, A. Burcă, Mușat – Tincu, Bordeianu – M. Roman, Moruțan, L. Buș – D. Popa

Rezerve: Ed. Pap, Dumitraș, Oaidă, Chitoșcă, E. Rodriguez, Plămadă, Târnovan

Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Horațiu Feșnic

A1: Alexandru Cerei

A2: Alexandru Vodă

Costel Enache, tehnicianul lui FC Botoșani, s-a declarat satisfăcut de remiza de la Timișoara.

„Am mai avut oportunități, dar e greu să spun la cald dacă am câștigat un punct sau am pierdut două. Au fost două reprize diferite. Am intrat greu în joc, n-am avut atitudinea de care noi amintim. Trebuie să subliniez faptul că avem o perioadă bună și suntem consecvenți în rezultate. Punctul ne aduce liniște în lupta pentru play-off și cred că trebuie să fim mulțumiți”, a spus Costel Enache.

Despre remiza înregistrată la Timișoara a vorbit și Mihai Roman, autorul unui gol superb din lovitură liberă.

„Mă bucur pentru gol și că mi-am ajutat echipa. A fost un meci dificil, Timișoara are o echipă bună. Nu am fost suficient de concentrați în prima repriză, iar acest lucru putea să ne coste. Ne-am revenit în repriza secundă, am jucat mai bine și puteam chiar să câștigăm. Avem un grup unit, suntem o familie, iar o intrare în play-off ar fi minunată. Am marcat cinci goluri în acest sezon, mă bucur, sper să nu mă opresc aici. Nu cred în ghinioane, totul se întâmplă cu un scop în viață. Nu mă mai gândesc la ce accidentări am avut, merg înainte”, a spus Mihai Roman.

La rândul său, Ionuț Popa și-a certat jucătorii după egalul cu FC Botoșani.

„Sunt supărat. Mi-am propus patru victorii în ultimele patru meciuri oficiale și am obținut doar două victorii și două egaluri. Echipa a făcut pasul înapoi, nu știu cine îi îndeamnă pe jucători, că eu nu le spun asta. Le spun mereu să nu se retragă. Nici ei nu înțeleg de ce fac asta. Poate e o problemă psihică în subconștientul lor. După ce dăm gol nu reușim să mai avem aceeași atitudine de atac. E un rezultat echitabil, FC Botoșani e o echipă care joacă în play-off, e bună. Botoșani a avut și noroc în campionatul acesta, ceea ce noi nu am avut”, a spus Ionuț Popa.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.