Home Sport FC Botoşani – UTA 1-0. Moldovenii au câștigat al doilea meci consecutiv...

FC Botoşani – UTA 1-0. Moldovenii au câștigat al doilea meci consecutiv în play-out și sunt lideri

Farmaciile Dr. Max – Parasinus Penta pentru ameliorarea simptomelor de răceală și gripă, incluzând febră, dureri de cap, dureri musculare, dureri în gât, precum și a simptomelor asociate inflamației sinusurilor (nas înfundat, durere la nivelul sinusurilor).

FC Botoşani a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe UTA, în primul meci al etapei a doua a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Gazdele au obţinut a doua victorie consecutivă în play-out.

Moldovenii au deschis scorul practic la prima ocazie a meciului, în minutul 7. Autorul reușitei, Jaja, a şutat de la 14 metri, iar mingea a fost deviată de Erico suficient pentru a-l învinge pe Florin Iacob.

Cardoso, pentru arădeni, în minutele 12, 58 și 78, respectiv Roman, pentru gazde, în minutul 25, și Mailat, în minutul 68, au semnat marile ocazii ale unui meci care s-a îndreptat încet, dar sigur spre victoria celor de la FC Botoșani. Echipa pregătită de Marius Croitoru e lider în play-out, cu 29 de puncte, în timp ce UTA rămâne cu 23 de puncte și e a treia.

VIDEO REZUMAT

Sursa: Look Sport

Exit mobile version