FC Botosani, victorie cu multe emotii

fc botosani - callatis mangalia

FC Botosani a castigat in fata formatiei Callatis Mangalia intr-un meci care a contat pentru cea de-a 25-a etapa a campionatului ligii secunde de fotbal.

Chiar daca vremea de indemna sa iesi la vizionarea unui meci a echipei locale de fotbal, totusi numarul spectatorilor prezenti pe stadionul municipal nu a fost unul mare. In schimb, au fost prezenti membrii galeriei Dark Hooligans.
Inceputul de meci a fost unul timid pentru jucatorii echipei gazda.
Au fost cateva faze de atac a lui Vasvari (min. 9), Chisu (min. 11), Curileac (min. 14) si Matei (min. 15) dar fara finalitate.
Dupa jumatatea primei reprize suporterii si-au pierdut rabdarea si cereau schimbarea lui De Souza cu Rudac. Inclusiv antrenorul Costel Orac devine din ce in ce mai precipitat. Pana la pauza faze concrete de joc nu s-au mai inregistrat.
In a doua repriza jucatorii de la FC Botosani au iesit pe teren mult mai decisi. Asta s-a vazut inca din primele minute ale celei de-a doua repriza, cand Matei a ratat cea mai mare ocazie de gol a meciului. Chiar daca jucatorii echipei gazde sunt mai activi, totusi publicul este nemultumit ca nico faza de joc nu se finalizeaza cu un gol. In cele din urma, minutul 62 aduce si primul gol pentru echipa gazda. Bordeanu bate o lovitura libera pe partea dreapta iar Dinu preia cu capul din zona careului drept in poarta aparata de Mitrea. Acum cand scorul este de 1-0 pentru FC Botosani, meciul devine mult mai animat. Matei are mai multe faze de joc care fac sa exaspereze publicul. Cea mai importanta faza a avut loc in minutul 75 Homneac, singur cu portarul, nu a obtinut decat un corner. In cele din urma, acelasi Homneac (min. 81) insista la un balon in careu, il scoate din picioarele portarului si reuseste sa mjoreze scorul la 2-0.
In ultimele minute de joc, constantenii au incercat sa marcheze macar un gol dar fara rezultat.
La finalul meciului, jucatorii de la FC Botosani au reusit si o performanta: este prima infrangere a celor de la Callatis Mangalia in deplasare din returul acestui campionat.

FC Botosani: Curileac – Patache, Dinu, Atudorei, Bordeanu – Balan, Vasvari, Todoran, De Souza – Chisu si Matei; antrenor: Costel Orac

Callatis Mangalia: Mitrea, Samson, Damian, Posteuca, Miron, Florea, Cogali (cpt), Bardu, Sin, Cojenel si Calagi; antrenor: Mugurel Cornateanu

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.