Home Sport FC Botosani, VICTORIE in fata CS U Craiova

FC Botosani, VICTORIE in fata CS U Craiova

FC Botosani si-a asigurat prezenta in prima Liga si pentru sezonul urmator. Victoria cu CS U Craiova pe teren propriu, luni seara, in etapa a 11-a a play-out-ului, i-a  adus certitudinea ca va mai juca un sezon in Liga 1.

Meciul a placut suporterilor botosaneni,  la fluierul de final al partidei FC Botosani- CS U Craiova, tabela de marcaj aratand 2-1. Aproape de finalul meciului, echipa botosaneana conducea cu 2-0, golul echipei oaspete fiind inscris abia in in minutul 86, de catre Popov. 
 
In jocul de pe teren propriu, FC Botosani s-a impus in fata craiovenilor. Primul gol al partidei a fost marcat in minutul 18, de catre Fulop. In minutul 40 s-a mai consumat o faza interesanta, care ar fi putut majora diferenta pe tabela de marcaj, Cabrera sutand spre poarta dupa o serie de driblinguri, dar mingea a fost respinsa in corner, indepartandu-se pericolul de la poarta  craiovenilor. Astfel, la pauza botosanenii conduceau cu scorul 1-0.  Ultima parte a primei reprize a fost insa destul de agitata, cu atacuri ale craiovenilor si doua mari ocazii, dar care nu au reusit sa schimbe scorul.   
 
O faza care ar fi putut schimba scorul s-a consumat in minutul 56, cand Bancu a centrat in careu dupa ce a recuperat balonul in apropierea careului advers, a trimis mingea la Ivan, dar sutul acestuia nu a fost inspirat, mingea trecand pe langa poarta. 
 
In minutul 61 a venit si al doilea gol al botosanenilor, printr-o actiune rapida de atac, finalizata in poarta de catre Cabrera. 
 
Dupa o oarecare relaxare a moldovenilor, a urmat golul oltenilor, in minutul 86, prin Popov.  
 
Asadar, final de meci cu 2-1 pentru botosaneni, scor care asigura prezenta FC Botosani in Liga I, in sezonul urmator. 
 

Exit mobile version