FC Botosani vrea „sa sparga gheata”

Elevii lui Leo Grozavu si-au propus sa intrerupa seria de 8 infrangeri consecutive in fata Stelei. Meciul dintre Steaua si FC Botosani vine dupa ce vicecampioana a pierdut in fata celor de la Concordia Chiajna, dar si dupa ce a obtinut o victorie neasteptata in Europa League cu Osmanlispor.

„Este singura echipa din Liga 1 cu care nu am obtinut niciun punct, dar va fi o partida foarte grea. Intalnim echipa de pe primul loc, care in ultima perioada a avut si rezultate negative, ceea ce ne arata ca se poate”, a declarat mijlocasul Gabriel Vasvari, capitanul FC Botosani.

Si Nicolae Musat crede ca a venit momentul sa-si treaca in palmares un succes impotriva Stelei in tricoul FC Botosani.

„Imi doresc enorm sa scriem istorie, sa terminam aceasta pagina neagra a disputelor cu Steaua si speram ca duminica seara sa inceapa o noua istorie a acestor dispute. Nu cred ca vor lua aceasta partida la pret de matineu. Este o ambitie in plus cand simti ca adversarul nu-ti acorda sansa sau te priveste de sus. Este normal sa te ambitioneze. Noi speram ca duminica sa ne ambitionam indiferent cum ne vor considera cei de la Steaua”, a declarat mijlocas Nicolae Musat.

Antrenorul principal al FC Botosani, Leo Grozavu, nu poate miza pe serviciile lui Istvan Fulop, care este accidentat. Este de asteptat ca Leo sa trimita in teren formula Iliev- Patache, Miron, Burca, Musat- Vasvari, Bordeianu- Golofca, Willie, Astafei- Elek.

Partida Steaua- FC Botosani va avea loc duminica seara, de la ora 20.30, pe stadionul National Arena.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.