FC BOTOSANI vrea trei puncte cu SAGEATA NAVODARI! (FOTO)

Echipa locala de fotbal i-a prezentat pe cei noua jucatori achizitionati in vacanta de iarna.

FC Botosani si-a prezentat, miercuri dimineata, noile achizitii din aceasta perioada de iarna. Au fost adusi noua jucatori, dintre acestia doar trei fiind romani. (CLICK PE POZA)

Leo Grozavu, antrenorul principal de la FC Botosani, spera ca fotbalistii adusi sa ridice nivelul formatiei si sa ne scape de grija retrogradarii.

„Am adus jucatori valorosi, jucatori care sa se impuna in echipa si care sa ne scape de grijile retrogradarii. Majoritatea dintre ei au meciuri la echipa nationala, au meciuri in Cupele Europene, ma astept ca ei sa ridice nivelul echipei”, a declarat Leo Grozavu.

Inaintea meciului cu Sageata Navodari, care va avea loc vineri, de la ora 18.00, Leo Grozavu este foarte optimist. El este decis ca in primul meci oficial din 2014, cu Sageata Navodari, sa vina acasa cu trei puncte. Mai ales ca, in tur, Sageata a obtinut un egal in ultimele minute ale partidei.

Leo Grozavu, crede ca aceasta victorie ar fi foarte importanta pentru moralul echipei si pentru obiectivul cerut de club. Mai ales ca, in urma achizitiilor din vacanta de iarna, toata lumea are mari asteptari.

„Este important un rezultat pozitiv cu Sageata Navodari, fiind primul joc toata lumea are mari asteptari. S-au facut achizitii si pe termen scurt se asteapta minuni. Conteaza mult primul rezultat, ca si incredere, ca si stare psihica, dar asta nu inseamna, indiferent de ce se intampla, ca este terminat campionatul. Nu vreau sa punem o presiune mai mare decat este, pe acest joc. Este doar un joc din campionat, sunt doar trei puncte in joc, mai sunt alte 14 jocuri, la fel de importante. 100% avem forta sa castigam si nu vom face deplasarea la Constanta doar pentru a face act de prezenta. Pot sa va garantez ca va fi o echipa care se va bate pana la ultima picatura de energie pentru a scoate un rezultat pozitiv”, a declarat Leo Grozavu.

Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport 1, incepand cu ora 18.00.

Cei noua jucatori care au fost transferati de FC Botosani sunt:

1. Eino Puri, 26 ani – Estonia – JK Nomme Kalju (mijlocas)

2. David Lazar, 23 ani – Pandurii Tg. Jiu (portar)

3. Sergiu Oltean, 27 ani – FC Brasov (fundas central, mijlocas)

4. Milos Zivkovici, 30 ani – Serbia – FK Radnicki Nis (fundas central)

5. Deniss Ivanovs, 30 ani – Letonia – FK Baku (fundas central)

6. Cristian Danci, 26 ani – CSM Resita (mijlocas)

7. Aurimas Vertelis, 26 ani – Lituania – FC Ekranas (atacant)

8. Silvio Dorrego, 27 ani – Uruguay – Juventud de Las Piedras (fundas central, fundas stanga)

9. Aco Stojkov, 31 ani – Macedonia – FK Vardar Skopje (atacant)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.