FCSB, lovită de COVID-19 înainte de meciul cu CS Mioveni (VIDEO)

FCSB se confruntă cu un veritabil focar de COVID-19 înainte de meciul cu CS Mioveni, programat sâmbătă seara. Doar 10 jucători din lotul primei echipe s-au antrenat joi.

După ce Edi Iordănescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19, alți jucători au luat boala. Andrei Cordea a ieșit și el pozitiv, după revenit de la lotul echipei naționale.

Cu Budescu și Șut aflați deja în izolare, la testarea de joi și Răzvan Oaidă a ieșit pozitiv. Straton și Șerban erau deja confirmați. Iulian Cristea a început să aibă și el simptome, așa că mai mulți jucători au fost băgați și ei în izolare.

La nivelul staff-ului, FCSB are doar doi oameni sănătoși: secundul Pintilii și preparatorul fizic Thomas Neubert.

Situația e cu adevărat gravă: la antrenamentul de joi au luat parte doar 10 jucători din lotul de seniori, fiind aduși alți patru fotbaliști de la juniori. Conform regulamentelor, o echipă trebuie să aibă minim 13 jucători valizi pe foaia de joc, dintre care un portar.

FCSB – CS Mioveni se joacă duminică, de la 20:30, în direct pe Look Sport+.

Programul etapei 12 din Liga 1

VINERI
Gaz Metan – Dinamo, de la 20:30, Look Sport+
SÂMBĂTĂ
Sepsi – Voluntari, de la 17:30, Look Sport
FCSB – CS Mioveni, de la 20:30, Look Sport+ & PrimaTV
DUMINICĂ
FC Argeș – Farul, de la 15:00, Look Sport
UTA Arad – FC U Craiova 1948, de la 17:30, Look Sport+
Rapid – CFR Cluj, de la 20:30, Look Sport+
LUNI
Botoșani – Chindia, de la 17:30, Look Sport
Universitatea Craiova – Clinceni, de la 20:30, Look Sport

Sursa: Look Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.