FED CUP: Romania a invins Spania S-a calificat in play-off-ul pentru Grupa Mondiala

Echipa de Fed Cup a Romaniei a invins, la Galaţi, cu scorul general de 3-2, formaţia Spaniei. Meciul decisiv, jucat duminica de perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu in faţa cuplului Garbine Muguruza/Anabel Medina Garrigues, a fost un succes pentru tenisul romanesc. Romania s-a calificat in play-off-ul pentru Grupa Mondiala.

Doua ore si 25 de minute a durat meciul in care Begu si Niculescu s-au impus.
 
Tot duminica, Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a invins-o pe Silvia Soler-Espinosa, numarul 67 mondial, scor 6-2, 6-4, iar Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, cu scorul de 6-4, 6-3, de Garbine Muguruza, numarul 24 mondial.
 
Sambata, Simona Halep a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Silvia Soler-Espinosa, iar Irina-Camelia Begu a fost invinsa, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza.
 
Romania va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala, in timp ce Spania va evolua in play-off-ul pentru Grupa Mondiala II.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.