FESTIVALUL INTERNATIONAL DE MINIVOLEI, EDITIA A XVI-A

Intr-un cadru natural deosebit, la Tabara Codrii de Arama, Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Botosani a organizat cea de-a XVI-a editie a Festivalului International de Minivolei, la care au participat peste 100 de persoane, copii, voluntari, profesori, antrenori.

Activitatile s-au desfasurat in perioada 22-27 iunie 2015 si au fost de mare diversitate; au primat jocurile de volei(peste 150 jocuri), concursuri cultural artistice, drumetie la Casa Memoriala Mihai Eminescu si la „Lacul cu Nuferi”, concurs de Miss, concursurile de cultura generala.
 
CLASAMENT 
 
CATEGORIA MINIVOLEI 
 
FETE
 
1.MINISTIINTA BACAU
2. CSS 2 IASI
3. ALFA IASI
 
BAIETI
 
1. CSS 1 BOTOSANI
2. HIGHTECH BACAU
3. LIBERATOS BACAU
 
CATEGORIA SPERANTE
 
FETE
 
1. CSS2A BUCURESTI
2. CSS-TRIUMF 3 BOTOSANI
3. CSS-TRIUMF 2 BOTOSANI
 
BAIETI
 
1. AVANGERS BACAU
2. TRIUMF BOTOSANI
3. CSS BOTOSANI
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.