Home Sport Fost FOTBALIST la STEAUA BUCURESTI a murit intr-un accident rutier!

Fost FOTBALIST la STEAUA BUCURESTI a murit intr-un accident rutier!

Accidentul a avut loc sambata dimineata, iar fotbalistul s-a izbit cu masina personala intr-o alta care venea pe contrasens.

Fostul fotbalist al echipei Steaua, brazilianul Maicon Pereira de Oliveira, a incetat din viata, sambata, intr-un accident rutier la Donetk, a anuntat clubul Sahtior. (CLICK PE POZA)

Accidentul a avut loc in jurul orei 4 dimineata, chiar in orasul Donetk. Maicon se afla la volanul unei masini Hyundai Elantra, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o Skoda Superb.

Din primele informatii, o singura persoana mai este ranita, soferul celuilalt autoturism. Se pare ca vitezometrul masinii lui Maicon ar fi ramas blocat la 120 km/h.

„Sahtior anunta cu tristete ca fotbalistul Maicon Pereira de Oliveira a murit intr-un tragic accident rutier la Donetk. A fost un fotbalist talentat, un baiat deschis si prietenos. Maicon iubea viata si stia sa vada partea pozitiva a lucrurilor. In mod tragic si absurd, moartea ne-a luat de langa noi o persoana minunata. Maicon avea doar 25 de ani. Este o veste teribila pentru noi. Sahtior transmite condoleante familiei si prietenilor lui Maicon. Odihneasca-se in pace”, a anuntat clubul Sahtior, potrivit Mediafax.

Mircea Lucescu a anulat antrenamentul echipei din pricina decesului brazilianului.

Maicon Pereira de Oliviera a evoluat de sase ori pentru Steaua in returul editiei de campionat 2010/2011.

Exit mobile version