FOST PREMIER, suporter al echipei FC Botosani! (VEZI FOTO)

Prezent la partida de fotbal cu Steaua Bucuresti, acesta a fost impresionat de jocul practicat de moldoveni.

La partida de fotbal dintre Steaua Bucresti si FC Botosani, disputata luni seara pe stadionul din Ghencea, a participat si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Partidului Forta Civica. (CLICK PE POZA)

Invitat de deputatul Cristian Roman, senatorul Mihai Razvan Ungureanu s-a declarat surprins de forta de joc a celor de la FC Botosani.

Totodata, el a spus ca a devenit un adevarat suporter al FC Botosani, de cand aceasta echipa evolueaza in prima liga a campionatului national.

„Felicit conducerea clubului FC Botosani pentru ca a creat o echipa bine inchegata si, de ce nu, felicit jucatorii pentru surpriza placuta pe care au realizat-o in acest campionat de fotbal. Chiar daca au pierdut, cunoscut fiind faptul ca Steaua este o echipa puternica, totusi FC Botosani a facut un joc foarte bun. In aceasta seara (luni seara, n.red.) eu am fost un suporter de la FC (Forta Civica, n.red.) pentru FC (FC Botosani, n.red.) in meciul cu Steaua Bucuresti”, a declarat senatorul Mihai Razvan Ungureanu pentru reporterul.ro.

Deputatul Cristian Roman si senatorul Mihai Razvan Ungureanu au tinut sa se fotografieze in timp ce se aflau in tribuna oficiala de pe stadionul Ghencea, la meciul dintre Steaua si FC Botosani.

Partida de fotbal Steaua Bucuresti – FC Botosani s-a incheiat cu scorul de 4-0 pentru gazde. (Adrian Dimitriu)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.