FOTBAL CU PIPETA: La matineu, birjar!

Astralii giurgiuveni, avandu-l  sef de orchestra pe guralivul Sumudica, ne-au dat o lectie despre ceea ce inseamna pragmatism fotbalistic. Poate ca dupa aceasta infrangere, lui Valeriu Iftimie sa i se fi topit orgoliul, prea s-a vrut a fi un fel de filozof de Sitna, incepuse sa-l rivalizeze pe Cornel Dinu in utilizarea citatelor celebre. 

Ai nostri au inceput bicisnic jocul, de parca „supleantul” Corneanu i-ar fi tinut in post si rugaciuni toata saptamana pentru obtinerea unei victorii pe bune. E drept, au avut un succes in acest retur, cu CSM Iasi, numai ca cele 3 puncte ne-au fost cedate, parca din clementa,  de capitanul iesenilor Ionut Voicu, lovind cu pumnul mingea in propriul careu,  in chiar ultimul minut de joc.  
 
In prima repriza a atras atentia doar cartonasul rosu primit de argentinianul Cabrera, sanctiune aplicata prea usor de catre arbitrul Popa. Lovitura de pedeapsa a fost transformata „clasic” de rebelul Alibec. 
 
Ramanand in 10 oameni jocul nostru s-a transformat in bambilici, n-am fost in stare sa trecem nici de centru terenului. Martinus s-a vrut a fi un spectator de …elita, pasind agale pe tusa confundand-o cu Pietonalul Unirii, iar Batin a intrat in cateva randuri in dialog gestic cu spectatorii, aratandu-le cum se executa …un luft perfect,  fiind rasplatit cu huiduieli. 
 
Nici capitanul Gabriel Vasvari n-a fost mai breaz, parea in agonie, de parca ar fi venit dupa o chindie.
 
In cel de-al doilea mitan, astralii au intrat in jocul nostru, n-au mai fost deloc interesati de spectacol, s-au multumit cu mentinerea rezultatului, cu toate ca Sumudica a aruncat in lupta doua nume grele: Budescu si Teixeira. Au mai avut doar doua zvacniri, prin Enache si Alibec. 
 
Si la echipa noastra s-a remarcat Petre Ivanovici, care, spre finalul jocului,  i-a intors pe fundasii giurgiuveni pe toate fetele, numai c-a sutat anemic la poarta. Prin aceasta noua infrangere ne-am conservat locul 12, nu este mult pana sa devenim lanterna rosie. Poate in acele clipe baietii se vor trezi,  iar patronii vor aduce un antrenor de liga nationala. Cu improvizatie si parcimonie nu se fac performante, oricat de multe „intelepciuni” am rosti pe la conferintele de presa si oricat ne-am umfla bojocii. 
                                            
LUCIAN ALECSA
 

1 COMENTARIU

  1. Acum ai posibilitatea s?-?i îmbun?t??e?ti venitul lunar cu sume cuprinse între 100 ?i 285 euro printr-o afacere inteligent?, muncind acas?. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câ?tigurilor realizate este garantat? prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimite?i textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.