FOTBAL: Etapa a II-a din Liga I (VEZI programul)

Vezi programul meciurilor etapei a II-a din Liga 1 si transmisiile TV! Afla cine va arbitra meciul de fotbal Gaz Metan Medias – FC Botosani.

Meciul de fotbal dintre Gaz Metan Medias si FC Botosani va avea loc vineri seara la ora 19.00 si va fi transmis in direct de DIGI Sport.

Meciul va fi arbitrat de brasoveanul Robert Dumitru. El va fi ajutat de asistentii Voda Alexandru (Alba Iulia) si Stroe Gabriel Sabin (Pitesti). Rezerva va fi Albon Teodora (Cluj-Napoca) iar observator, Bogdan Silviu (Craiova).

La pariuri, FC Botosani pleaca cu sansa a doua. Echipa locala este considerata outsider de catre casa de pariuri unibet.com, care acorda prima sansa in meciul de vineri, celor de la Gaz Metan Medias (cota 1.75), in timp ce o victorie a FC Botosani e cotata la 4.20. Rezultatul de egalitate are o cota de 3.40.

Presedintele executiv al FC Botosani, Cornel Sfaiter a declarat ca, chiar daca echipa sa pleaca cu sansa a doua in fata lui Gaz Metan Medias, jucatorii ros-alb-albastrii vor juca curajos si vor incerca sa castige.

„Am vorbit cu Cristi Popovici si mi-a spus ca este decis sa abordeze curajos acest meci. E clar ca datele acestui joc sunt total diferite de cele care au fost cu CFR-ul. Daca ii iese ce a gandit, partitura care vrea sa o joace, cu siguranta vom fi fericiti dupa meci. Asa cum am mai spus-o, in Liga I este foarte important sa obtii cate ceva in fiecare meci. Bine, ideal este sa ne intoarcem cu toate cele trei puncte, insa niciun punct nu ar fi de neglijat in acest meci mai ales ca ei sunt deja in corzi dupa infrangerea cu Sageata”, a mai spus Cornel Sfaiter.

Echipa antrenata de Cristi Popovici a plecat cu autocarul joi dimineata la ora 9.00, spre Medias.

„Vom innopta la Targu Mures, iar vineri la amiaza vom ajunge la Medias. La ora 19.00 am facut un antrenament pe baza Academiei din Targu Mures, care e occident curat, sunt niste conditii excelente, mai rar asa ceva. Maine (azi, n.red.) vom pleca spre Medias, pana unde sunt aproximativ 80 de km”, a declarat Dumitru Branza, director executiv al FC Botosani.

In lotul deplasat de Cristi Popovici se afla si Florin Acsinte, care si-a revenit dupa problemele la coasta si va fi titulat vineri.

Capitanul FC Botosani, Ciprian Dinu, va fo cel de-al doilea absent. El a fost suspendat in urma cartonasului rosu primit in minutul 9 al meciului cu CFR Cluj din prima etapa a Ligii I. Meci care s-a incheiat cu fara goluri pentru ambele echipe.

Pedeapsa primita de Ciprian Dinu este una usoara, el fiind suspendat doar o etapa ( cea cu Gaz Metan Medias) si amendat cu 740 de lei.

VEZI programul complet al etapei a II-a din Liga I:

Vineri, 26 iulie, ora ora 19.00: Gaz Metan – FC Botoșani (DigiSport)

Vineri, 26 iulie, ora 21.30: Ceahlaul Piatra Neamt – Corona Brasov (DigiSport)

Sambata, 27 iulie, ora 19.00: Otelul Galati – U Cluj (DigiSport)

Sambata, 27 iulie, ora 21.30: CFR Cluj – ACS Poli Timisoara (DigiSport)

Duminica, 28 iulie, ora 19.00: Rapid Bucuresti – Viitorul Constanta (DigiSport)

Duminica, 28 iulie, ora 21.30: Dinamo Bucuresti – FC Vaslui (DigiSport)

Duminica, 28 iulie, ora 21.30: Astra Giurgiu -Steaua Bucuresti – AMANAT

Luni, 29 iulie, ora 19.00: FC Brasov – Sageata Navodari (DigiSport)

Luni, 29 iulie, ora 20.45: Petrolul Ploiesti – Pandurii Tg, Jiu (A1, Dolce)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.