FOTBAL: FC Botosani, 99% calificata in Liga I (FOTO&VIDEO)

FC Botosani a reusit performanta de a invinge echipa clasata pe locul in Liga a II-a, seria I, Sageata Navodari. VEZI golurile marcate de jucatorii echipei locale.

Ziua de sambata a fost o zi frumoasa atat meteoroligica, cat si fotbalistica. Echipa locala a reusit sa invinga la scor echipa de pe locul doi din Liga a II-a, seria I, Sageata Navodari.

Inca din minutul 5, FC Botosani a marcat dintr-o lovitura de la 11 metri. „Vinovatul” a fost Gabriel Vasvari.

A urmat un meci in care echipa oaspete, ajutata si de arbitru, a incercat sa modifice tabela de scor. Chiar daca au fost ocazii de gol atat la poarta gazda, cat si cea a oaspetilor, scorul a ramas neschimbat.

A doua repriza a inceput in forta pentru FC Botosani, Iar rezultatul nu a intarziat sa apara. Astfel, in minutul 52, Fulop a marcat un nou gol, iar doua minute mai tarziu, Attila Hadnagy mareste scorul la 3-0.

Dupa al treilea gol incasat, jucatorii de la Sageata Navodari au cazut psihic. Chiar daca au avut cateva faze de atac, acestea nu au avut o finalitate.

Minutul 66 a venit cu un nou gol pentru FC Botosani marcat de Hadnagy, marind diferenta la patru goluri. Din acest moment, jucatorii oaspeti parca isi doreau ca meciul sa se termine cat mai repede pentru a nu se mai mari diferenta.

Deja, din minutul 75, galeria FC Botosani a inceput deja sa sarbatoreasca promovarea in Liga I.

„Un vis in Botosani, de mult dorit, Liga I bine ai venit”, scria pe un banner adus pe stadion.

Finalul jocului a fost marcat cu o hora a jucatorilor de la FC Botosani la mijlocul terenului.

Pentru a promova si matematic echipa locala mai are nevoie doar de un punct. Acesta poate fi obtinut usor fiindca urmatorul meci il are cu Sportul Studentesc, care nu a obtinut nicio victorie in acest retur.

Asa cum au anuntat actionarii Cornel Sfaiter si Valeriu Iftime, cu ocazia ultimului meci din acest retur pe teren propriu vor fi organizate mai multe festivitati pentru a sarbatori promovarea echipei FC Botosani in Liga I.

Cristi Popovici, antrenor principal FC Botosani: „Felicit baietii pentru modul in care au abordat jocul, ca nu s-au speriat, publicul care a fost alaturi de noi si sper ca la primul meci din Liga I sa fie plin stadionul. Am aratat ca avem o forta deosebita. Din noua meciuri am obtinut opt victorii si un egal”.

Gheorghe Mina, antrenor principal Sageata Navodari: „A contat foarte mult faptul ca am primit repede gol. Ne-a fost foarte greu ulterior. Am avut si noi cateva ocazii dar daca nu le-am fructificat, am primit in repriza a doua pe o greseala personala a portarului. Jucatorii au cazut fizic. Trebuie sa castigam urmatoarele trei meciuri. Depinde numai de noi sa fim langa FC Botosani in liga I. Poate ne intalnim la anul si ne razbunam pentru infrangerea de astazi”.

FC Botosani: Dani Vlad – Tepes, C. Dinu (cpt), Ursu, Acsinte – Fulop, Croitoru, Vasvari, Vraciu – Carjan, Hadnagy.

Antr. Cristi Popovici

Rezerve: Petrache, Poverlovici, V. Bordeanu, Gafita, Ignea, Pacurar, Boghian

Sageata Navodari: Gordin – Sg. Bar, Gosa, Fl. Popa (cpt), Anitoiu – Diaby, Coconasu, Bozesan, Ologu – Tigoianu, Pantelie.

Antr. Gheorghe Mina

Rezerve: Viciu, Naziru, Fl. Bold, Bangheorghe, Dogaru, Cazan, Pletea Arbitri: Radu Petrescu (Bucuresti) – Daniel Hulubei (Vaslui), Gabriel Barjac (Salaj) – Ionut Smeu (Braila)

Observatori: Costin Toma (Piatra Neamt), Ioan Mandoca (Brasov)

REZULTATE

FC Botosani – Sageata Navodari: 4-0

Delta Tulcea – Sportul Studentesc: 6-0

Rapid CFR Suceava – CF Braila: 0-1

Dunarea Galati – Unirea Slobozia: 2-0

Farul Constanta – Chindia Targoviste: 4-1

Dinamo 2 Bucuresti – ACS Buftea: 0-1

CLASAMENT

1. FC Botosani 47p, 2. Sageata Navodari 40p, 3. Delta Tulcea 39p, 4. CS Otopeni 38p, 5. CF Braila 36p.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.