FOTBAL LIGA I : FC BOTOSANI obtine un punct pe stadionul craiovenilor

Meciul dintre CS U Craiova si FC Botosani, jucat pe stadionul Extensiv din Craiova, duminica seara, s-a incheiat cu scorul : 0-0 !

In aceste conditii, botosanenii au obtinut primul punct, rezultat al egalitatii in deplasare.  
 
Echipele: 
 
CSU Craiova: Balgradean – Achim, Popov, Acka, Vatajelu – Mateiu, Tirnacop – Baluta, Bawab, Rocha 
Rezerve: Straton, Kay, Briceag, Ferfelea, Curelea, Bancu, Dumitras 
 
FC Botosani: Iliev – Dimitrov, Cordos, Plamada, Rashid – Vasvari, Cucu, Croitoru – Ivanovici, Batin – Roman 
Rezerve: Plesca, R. Costin, Brata, Quenten, Acsinte, Hadnagy, Miron 
 
Meciul s-a terminat fara vreo schimbare in timpul meciului pe tabela de marcaj, desi ocazii de a schimba scorul au fost. 
 
In minutul  26 botosanenii au beneficiat de o lovitura libera de la 25 de m. A executat-o Croitoru pe deasupra zidului, iar Batin a preluat mingea si a trimis-o spre poarta. A trecut pe langa vinclu. 
 
Un minutul urmator, mingea a ajuns, pasata de Croitoru, la Ivanovici, care se afla la sase metri de poarta craiovenilor. Botosaneanul a irosit insa ocazia, trimitand mingea mult pe langa poarta. 
 
In ultimul minut al primei reprize se consuma iar cateva faze periculoase pentru poarta craiovenilor, dar fara sa se concretizeze in schimbare de scor. Doua cornere la rand, executate de Croitoru, s-au continuat cu suturi ineficiente.
 
Dupa pauza, au loc si la poarta botosanenilor faze periculoase. O mare sansa de a inscriere a fost irosita de gazde in minutul 62, cand 
Bawab suteaza de la 6 m, portarul botosanenilor fiind insa pe faza. 
In minutul 64, Nuno Rocha preia balonul in interiorul careului si suteaza puternic spre poarta aparata de Iliev, care dovedeste inca o data ca este stapan pe situatie.
 
In minutul 72 are loc un incident nedorit pe teren. Tirnacop si Acka se ciocnesc fata in fata! Arbitrul opreste meciul iar pe teren intra ambulanta.
 
In minutul 90 se dicteaza o prelungire de 6 minute.
 
Pe parcursul meciului nu au lipsit nici cartonasele galbene, aratate lui Baluta, Ivanovici si Plamada.

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.