FOTBAL: Schimbari majore la Liga aII-a si a III-a

Liga a II-a si a III-a din fotbalul romanesc vor avea mai putine echipe din sezonul viitor.

Astfel, la finalul unei intalniri, desfasurate la Centrul national de Fotbal de la Mogosoaia, intre conducerea si administratia FRF si membrii afiliati ai forului, s-a propus si aprobat ca la sfarsitul sezonului 2012-2013 din Liga a 2-a sa retrogradeze cate doua echipe din fiecare serie, implicit locurile 12 si 13. Urmarea fireasca este aceea ca din sezonul competitional 2013-2014, Liga a II-a va fi alcatuita din doua serii a cate 14 formatii, dupa cum anunta site-ul oficial al FRF.
La aceasta sedinta s-a mai propus o idee care are mari sanse de a prinde contur, aceea ca din sezonul urmator in Liga a III-a sa existe 4 serii a cate 18 echipe, fata de 6 serii cate sunt acum, ceea ce inseamna ca la finalul acestui campionat sa retrogradeze locurile 11, 12 si 13.
„Urmare a dezbaterilor cu oficialii cluburilor din Liga a III-a, s-a propus ca, in sezonul competitional 2013-2014, acest esalon fotbalistic sa fie format din patru serii a cate 18 echipe, asadar un total de 72 de echipe. Drept urmare, la finele sezonului competitional 2012-2013, din campionatul Ligii a 3-a ar urma sa retrogradeze formatiile care se vor clasa pe locurile 11, 12 si 13, precum si patru dintre cele sase echipe care vor incheia competitia pe locul 10”, a adaugat comunicatul FRF.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.