FOTBAL: VEZI ce a patit antrenorul Cristi Popovici (VIDEO)

cristi popovici

Victoria echipei FC Botosani a fost sarbatorita si de jucatori care au incins o hora in mijlocul terenului si au facut turul stadionului. Si antrenorul Cristi Popovici a avut parte de o mare surpriza.

Dupa meciul dintre FC Botosani si Sageata Navodari, care s-a terminat cu victoria de 4-0 pentru echipa gazda, a avut loc conferinta de presa, unde cei doi actionari au laudat jocul bun al elevilor lui Cristi Popovici. Acesta din urma, a avut parte de o surpriza din partea elevilor lui.

Jucatorii au venit de la vestiare, i-au scandat numele principalului si in momentul in care Popovic a iesit din sala de conferinta i-au facut baie cu bere dupa ce i-au turnat si o galeata de apa in cap, udandu-l pana la piele.

La final, Cristi Popovici a spus in gluma: „Na, acum sunt nevoit sa mai fac un dus”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.