FOTBALIST DECEDAT la 33 de ani. CANCERUL a lovit FUGERATOR – “Acum doua luni era perfect sanatos”

A primit cumplita veste cu doua luni in urma. Avea dureri de cap din ce in ce mai suparatoare si s-a dus sa-si faca un control medical. A fost consultat pe 11 august, cand medicii i-au si anuntat un diagnostic grav. Avea o tumora cerebrala.

Pontus Segerstrom, capitanul echipei suedeze IF Brommapojkarna, a decedat luni dimineata, pe 13 octombrie, la doua luni dupa ce i s-a dat  cumplita veste, potrivit site-ului UEFA.

„Acum doua luni era perfect sanatos. Azi nu mai e printre noi”, a spus Ola Danhard, presedintele clubului, virtual retrogradat din prima divizie suedeza.

Ola Danhard a mai adaugat: „Este o veste extrem de tragica. Segerstrom era un om respectat de toata lumea”.

Ultimul meci al lui Pontus Segerstrom a fost pe 31 iulie, contra formatiei italiene Torino FC, in preliminariile Europa League. El a mai jucat in Suedia la Landskrona BoIS, in Danemarca la Odense BK, iar in Norvegia la Stabaek Fotball, cu care a castigat titlul de campioana in 2008.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.