FOTBALIST „cu aere de vedeta” LUAT PE SUS de JANDARMI. Ce s-a intamplat de fapt

A fost saltat de jandarmi, spre nedumerirea lui. Fotbalistul destul de cunosut iubitorilor de fotbal, suporterilor echipei FC Botosani, a uitat de respectarea legii, crezand ca acest lucru i se va trece cu vederea, ca doar e vedeta.

Este vorba de Marius Croitoru , golgheterul FC Botosani, care are in acest seson doua goluri marcate pentru aceasta echipa. 
 
In prezent este mijlocas la ACS Poli Timisoara. 
 
Chiar inaintea meciului pe care echipa sa urma sa-l joace cu Steaua, Croitoru a incercat sa intre pe stadion, desi nu avea legitimatia la el. Pentru ca fortele de ordine nu i-au permis accesul pe stadion, a inceput cearta cu jandarmii care pazeau intrarea. 
 
„Ce, ma, nu ma cunosti? Bulangiule!”. Asa i s-a adresat unui jandarm, insa scandalul pe care l-a starnit i-a facut pe oamenii legii sa-l bage in dubita pentru a-l transporta la sectie de jandarmi, unde s-a ales cu o sanctiune. 
 
A fost amendat pentru incalcarea Legii 61 care implica sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.