FOTBALIST UCIS intr-un ATAC ARMAT

Tanarul avea varsta de 20 de ani. Sportivul se indrepta cu masina sa spre casa parintilor, dupa ce jucase fotbal cu mai multi prieteni.

Persoane necunoscute au tras cu mitraliera asupra masinii sale, in noaptea de sambata spre duminica.
 
„Pe la miezul noptii, jucatorul si-a sunat familia ca sa o anunte ca este in drum spre casa. La scurt timp dupa apel, familia a auzit focuri de arma automata. Cand au iesit la poarta, membrii familiei l-au vazut pe Gasan insagerat in masina in care se trasese cu mitraliera. Era prea tarziu ca sa mai fie salvat, iar Gasan a murit in drum spre spital”, se arata pe site-ul fc-anji.ru.
 
Tanarul ucis, Gasan Magomedov, era fotbalist legitimat la clubul rus Anji Mahacikala.
 
Urma sa implineasca, pe 17 ianuarie, 21 de ani.
 
Politia nu i-a identificat inca pe atacatori.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.