FOTBALISTI arestati pentru pariuri ilegale!

Initial, sase persoane au fost arestate in decembrie 2013 in legatura cu o serie de meciuri aranjate.

Autoritatile engleze nu se joaca atunci cand vine vorba de coruptie si pariuri ilegale in fotbal. Ci pun repede mana pe catuse.

Initial, sase persoane au fost arestate in decembrie 2013 in legatura cu o serie de meciuri aranjate – printre care si atacantul lui Blackburn, DJ Campbell, si cel al lui Portsmouth Sam Sodie, dar au fost eliberate pe cautiune, scrie Eurosport.

Acum acestia s-au intors dupa graitii, alaturi de alti sapte fotbalisti din liga a doua engleza, sustine Agentia Nationala Anti-Crima.

„Ofiterii ANCA urmaresc mai multe piste in aceasta investigatie. ANCA i-au retinut din nou pe cei sase suspecti initiali pe baza a noi dovezi, impreuna cu alti sapte fotbalisti cu varsta intre 18 si 30 de ani suspectati de a implicati in aceste infractiuni. Cei sapte apartin unor cluburi din Nord-vestul Angliei. Toti 13 sunt intervievati la sectiile de politie din tara. Ancheta pleaca de la un material aparut in presa”, au anuntat investigatorii.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.