GAZ METAN – FC BOTOȘANI 1-2. Oaspeții au dat lovitura pe final

FC Botoșani a obținut o victorie nesperată pe terenul lui Gaz Metan, scor 2-1, la capătul unui meci în care moldovenii au fost conduși cu 0-1 și au întors rezultatul după pauză.

Gazdele puteau egala liderul în cazul unei victorii și au început tare meciul: au deschis scorul prin Yazalde, în minutul 15, care a împins mingea în poartă din câțiva metri la capătul unei faze fixe.

Gaz Metan a presat în permanență în prima repriză, dar ghinionul a făcut ca ardelenii să nu se distanțeze pe tabelă.

Repriza a doua a adus o schimbare evidentă în jocul echipei lui Costel Enache, care, după o serie de ocazii, a reușit să egaleze în minutul 73, prin Mihai Roman II. Acesta a înscris cu capul după o centrare perfectă.

Botoșaniul a dat lovitura în minutul 89, din penalty, Jonathan Rodriguez învingându-l cu emoții pe Răzvan Pleșca și trimițând toate punctele în Moldova.

Grație victoriei, FC Botoșani urcă pe locul 8, moldovenii acumulând 15 puncte.De partea cealaltă, Gaz Metan irosește șansa de a urca pe locul 2. Ardelenii sunt pe 4, cu 20 de puncte.

Gaz Metan – FC Botoșani 1-2
Au marcat: Yazalde ’15 / M. Roman II ’73, J. Rodriguez ’89 p.

Echipele de start

Gaz Metan: Pleșca – Cretu, M. Constantin, I. Cristea, Trif – Fofana, J. Aurelio – Ely, Chamed, Caiado – Yazalde
Rezerve: Batista – Bușu, R. Romeo, M. Stancu, B. Diallo, A. Ivanov, Buziuc
Antrenor: Mihai Teja

FC Botoșani: Pap – Patache, Miron, Burca, Dumitras – J. Rodriguez, Oaidă – Golofca, Ongenda, Fabbrini – M. Roman II
Rezerve: Brînză – Chitoșcă, Karaboue, E. Papa, Chindriș, Târșă, E. Florescu
Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Istvan Kovacs / A1: Ovidiu Artene / A2: Marius Marica / Observator: Nicolae Grigorescu

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.