Gigi Becali: „Dinamo va pierde si cu Botosani”

Finantatorul FCSB a declarat ca problemele de la Dinamo nu se vor rezolva pana cand Ionut Negoita nu va scoate mai multi bani pentru salariile jucatorilor si al noului antrenor.

Gigi Becali este de parere ca fara o infuzie masiva de capital echipa din „Stefan cel Mare” nu are cum sa mai faca performanta in fotbalul romanesc.

„Nu e treaba mea ce se intampla la Dinamo, dar ce sa faca Andone? Ce sa faca Mutu? Credeti ca Dinamo poate juca doar cu numele? Te poti numi Dinamo, Real sau Barcelona, dar intelegeti ca fara bani nu se poate face nimic. Nu joaca marca! Poate sa vina Mutu cu toti antrenorii mari, cu cine vrea el, dar degeaba ii aduce, fara bani nu se poate face performanta. Daca nu-i dai bani lui Andone, n-are ce sa faca. Daca 3.000 euro ii dai, de 3.000 face. I-ai vandut pe Lazar, pe Rotariu, pe cei mai buni. Cum sa faci performanta asa? Stiti ce antrenor poate sa schimbe fata lui Dinamo? Euro, asa il cheama, ascultati-ma pe mine. Degeaba se intoarce Badea daca nu vine cu antrenorul «Cinci milioane euro»”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

In aceeasi interventie telefonica, patronul FCSB a mai spus ca in partida dintre Dinamo si FC Botosani, care va avea loc luni seara la ora 20.30, echipa din Stefan cel Mare va pierde in fata elevilor antrenati de Leo Grozavu.

„Botosaniul joaca fotbal, tata, Dinamo va pierde si cu Botosani, va spun eu”, a mai declarat Gigi Becali.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.