Gigi Becali: „O sa-i dau 500 de bastoane in cap”

gigi becali

Gigi Becali a izbucnit nervos dupa ce Cristian Balaj a dezvaluit ca, acum cativa ani, a renuntat la un proces dupa ce finantatorul stelist i-ar fi scris un bilet in care isi cerea scuze pentru declaratiile facute.

„Nenorocitul de Balaj vrea 500.000 de euro daune! Sa vedeti ce-l injur! O sa-i dau 500 de bastoane in cap in fata judecatorilor. Si apoi o sa iau faza cu faza si o sa explic de ce l-am facut hot. E o jagardea si o mizerie umana!”, a spus Gigi Becali, potrivit realitatea.net. Cristian Balaj a anuntat acum cateva zile ca l-a dat in judecata pe Gigi Becali, pentru declaratiile facute dupa meciul FCM Tg Mures- Steaua, scor 1-0. Balaj cere daune de 500.000 de euro, bani pe care ii va dona in cazul in care va castiga procesul.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.