Hagi, supărat pe toată lumea. Întrebarea care l-a făcut pe „Rege” să oprească interviul (VIDEO)

FC Argeş a obţinut o victorie importantă în faţa Farului Constanţa, scor 2-1, pe teren propriu.

La flash-interviuri, Gică Hagi a criticat maniera de arbitraj, dar s-a declarat nemulţumit şi de prestaţia elevilor săi. Chiar și așa, „Regele” e convins că Farul merita cele trei puncte.

Hagi a refuzat să vorbească despre situația de la echipa națională, unde Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea după ultimele meciuri din preliminariile CM 2022. Fostul decar al naționalei e din nou pe lista posibililor înlocuitori, însă acesta nu a dorit să comenteze în niciun fel aceste zvonuri. Hagi a preferat să întrerupă interviul în momentul în care în discuție a venit echipa națională.

 „Eu când nu câştig sunt puţin… Văd minusurile. Eu cred că meritam mai mult, meritam victoria, dar aşa este fotbalul câteodată. Trebuie să mergem înainte, să vedem ce nu am făcut bine. Eu vreau să vorbesc de echipa mea, meritam mai mult. Pentru mine a fost offside clar, dar asta e. Ce putem face? Puteţi să o întoarceţi cum vreţi voi, dar e offside clar. Sali e tânăr, e la lotul naţional, am fost cu toţii pe aici. Ne-a lipsit şansa. Dacă marcam, atunci puteam să câştigăm meciul. Adversarul ajunge 1-2 ori la poartă şi noi pieredm meciul. Megem înainte! O să muncim mai mult ca să vina rezultatul pozitiv. Trebuie să produce puncte din următoarele trei meciuri. Avem o zi pauză şi după o să vedem”, a spus Gheorghe Hagi, după meci.

Farul rămâne pe locul 6 momentan, în clasamentul din Casa Liga 1. FC Argeş se află pe 8, la egalitate de puncte cu Farul şi Rapid.

Sursa: Look Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.