Halep intra in competitie pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Tenismena romanca Simona Halep, locul 4 WTA, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor, cu o lovitura de la meciul cu Dominika Cibulkova, meci pe care l-a pierdut cu scorul de 3-6, 6-7 (5).

Si tenismena slovaca Dominika Cibulkova, castigatoarea din acest an a competitiei din Singapore, este nominalizata cu trei lovituri
Dominika Cibulkova are trei nominalizari, pentru faze de la meciurile cu Angelique Kerber (din prima zi a competitiei), Svetlana Kuznetova (semifinale) si Angelique Kerber (finala).

Cu doua lovituri de toata frumusetea este nominalizata si Svetlana Kuznetova, pentru o lovitura de la meciul cu Agnieszka Radwanska din a doua zi a Turneului Campioanelor si una de la confruntarea cu Garbine Muguruza, din ziua a sasea.

Nominalizari la aceasta competitie mai au si Madison Keys, pentru o lovitura de la meciul cu Dominika Cibulkova, si Karolina Pliskova pentru o faza de la un meci cu Svetlana Kuznesova.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.