Home Sport HCM Botosani se desfiinteaza

HCM Botosani se desfiinteaza

Nemultumit ca nu este sprijinit de autoritatile locale si judetene, Relu Tarzioru, presedintele de onoare al HCM Botosani, a anuntat ca desfiinteaza echipa. Acesta i-a anuntat pe jucatorii sai ca sunt liberi de contract si pot sa-si gaseasca angajamente in alta parte.

„Cu regret anunt ca desfiintez echipa. In acest judet nu se poate face handbal. Se termina cu handbalul la Botosani. Este o veste neasteptata atat pentru mine cat si pentru iubitorii acestui sport din Botosani. Cand am plecat la drum, primaria ne-a alocat o suma de 70.000 de lei, bani care nu au intrat in conturile clubului. Nu se poate ca autoritatile sa nu aiba nici cea mai mica implicare”, a declarat Relu Tarzioru.

In replica, reprezentantii Primariei Botosani au declarat ca o parte din bani au fost virati, iar ca blocajul a aparut din cauza unor documente incomplete.

„Municipiul Botosani a alocat suma de 70.000 de lei, in cadrul programului anual pentru acordarea de finantari nerambursabile acordate de la bugetul local al municipiului Botosani pentru anul 2013”, se arata intr-un raspuns al Primariei, in care se mai precizeaza ca s-au virat deja 21.000 de lei in contul Asociatiei HCM Botosani, bani care trebuie restituiti dupa rezilierea contractului.

Si primarul Ovidiu Portariuc a declarat ca a avut toata deschiderea catre HCM Botosani.

„Vinovati pentru aceasta nu suntem noi. Din partea mea a avut tot sprijinul”, a spus Ovidiu Portariuc.

Relu Tirzioru a sustinut ca oficialii locali doar vorbesc frumos, fara a face nimic.

Exit mobile version