Home Sport HCM Botosani vrea sa „sparga gheata” si acasa

HCM Botosani vrea sa „sparga gheata” si acasa

Meciul HCM Botosani – CSU Targoviste va avea loc joi, la ora 17.00, la Sala Polivalenta „Elisabeta Lipa” Botosani.

Antrenorul secund al HCM Botosani, Catalin Ciornei, doreste ca echipa locala de handbal sa obtina o noua victorie, mai ales ca porneste cu prima sansa in confruntarea cu CSU Targoviste.

„Ne dorim sa indeplinim si dorinta presedintelul nostru Relu Tarzioru, care dupa primele doua esecuri a spus ca isi doreste ca echipa sa lege sase victorii consecutive. Am obtinut una si ne mai raman cinci. Sper ca joi sa fie a doua noastra victorie in campionat”, a declarat Catalin Ciornei.

Si portarul de la HCM Botosani Octavian Poenari crede ca victoria va fi de partea echipei locale, indiferent de adversar, pentru ca nu mai asa vor veni si mai multi suporteri la meciurile de la Sala Polivalenta „Elisabeta Lipa”.

„Noi trebuie mereu sa ne dorim victoria la fiecare meci si sa incercam sa o obtinem in special pentru publicul nostru. Le multumesc pe aceasta cale suporterilor ca au venit in numar mare la meciul trecut din Polivalenta cu Bacaul si sper ca sa fie alaturi de noi si la acest meci de joi cu Targoviste. Vrem sa mai obtinem doua-trei victorii, sa se mai auda si de noi in Botosani si pe urma veti vedea ca vom umple Polivalenta”, a declarat Octavian Poenari.

In schimb, jucatorul Cosmin Tiganasu a pus „punctul pe i” in ceea ce priveste modul de joc al HCM Botosani. El crede ca principala lipsa a echipei locale de handbal este omogenitatea.

„Suferim la omogenitate. Avem nevoie de meciuri si de foarte multe antrenamente. Legat de confurntarea de joi cu Targoviste, nu spectacolul este cel care ne intereseaza in acest meci. Noi vrem sa ne facem jocul si sa crestem de la meci la meci. Vrem sa obtinem victoria si o vom obtine doar cu seriozitate”, a mai spus Cosmin Tiganasu.

Exit mobile version