Home Sport ILIE NASTASE – „Tiganul tenisului”

ILIE NASTASE – „Tiganul tenisului”

ilie nastase

Asa a fost numit marele tenismen roman de catre jurnalistii italieni.

Ilie Nastase a primit o lovitura lipsita de eleganta din partea presei din Italia.

Fostul tenisman a fost etichetat de catre jurnalistii italieni, drept „tiganul tenisului” din cauza comportamentului pe care Ilie Nastase il avea atunci cand juca in marile competitii de tenis ale lumii.

Intr-o analiza realizata de catre ziaristii portalului Ubitennis, dedicata liderilor pe care sportul alb i-a avut in ultimii 40 de ani, Ilie Nastase a fost jignit, noteaza ziare.com.

„Primul lider in noua forma a clasamentului a fost Ilie Nastase, tiganul tenisului, iar dupa el au urmat alti 25, dintre care 16 au reusit sa incheie anul ca numar unu”, scrie sursa citata.

Ilie Nastase a devenit primul lider ATP din istorie pe 23 august 1973. Fosta glorie a tenisului mondial are in palmares turneul de la Roland Garros (1973) si US Open (1972).

1 COMMENT

  1. Nu và suparati pe Italieni caci sint inculti. Ei ne considerà ROMI pe toti romanii doar pentru simplul fapt ca sigla auto a Romaniei e : ROM. Nu pot compara asta pentru ca nu stiu ce inseamnà. Cum de altfel si noi romanii care locuim in Italia nu cunoastem multe expresi de-ale lor. Diferenza e cà noi sintem mai civilizati decit ei si ne facem cà nu intelegem…

Comments are closed.

Exit mobile version