INFARCT pe STADION!

Cu cateva momente inaintea golului marcat de botosaneni, marti seara, in meciul cu CSMS Iasi, un barbat care facea galerie echipei gazda, din tribuna de sub loja oficiala, a suferit un infarct.

Barbatului i s-a facut rau dupa numai cateva minute de la inceperea meciului, iar suporterii din jurul lui au anuntat imediat cadrele medicale din echipajul pregatit de interventie pentru situatii de acest fel de pe stadion.
 
 
Suporterul botosanean a carui inima a fost greu incercata de emotiile meciului, sau poate de temperatura destul de ridicata de la acea ora, a fost urcat pe targa si bagat in ambulanta, acolo unde cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare. In momentul in care era urcat in ambulanta, elevii lui Leo Grozavu au marcat in poarta aparata de Caparco. Masina salvarii a pornit imediat cu pacientul in stare critica, spre Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean Mavromati.
 
 
Ajuns la spital, barbatul si-a revenit, fiind internat in sectia de Cardiologie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.