Infrangere acasa! FC Botosani nu a putut tine piept iesenilor. E consecinta unui „fotbal cu low-cost”, concluzioneaza Grozavu

Meciul de joi seara, de pe Municipalul botosanean, a fost pierdut de echipa gazda. FC Botosani a fost invinsa de CSM Poli Iasi prin golul marcat in minutul 55 de Andrei Cristea.

De fapt, iesenii au jucat fara stres pe stadionul botosanean. Poarta nu le-a prea fost pusa in pericol de vreo faza creata de fotbalistii de la FC. A fost un singur moment care le-a dat sperante suporterilor botosaneni: un sut, din lovitura libera, trimis spre poarta iesenilor de Roman. In rest, nimic semnificativ. Antrenorul principal al echipei iesene de prima liga, Eugen Neagoe, a caracterizat scurt prestatia celor care le-au fost gazde in aceasta etapa a campionatului.

„Cred ca puteam sa jucam si doua zile iar Botosaniul nu marca gol. Au avut cateva suturi pe langa poarta, o ocazie mai periculoasa in prima repriza, cand a respins Grahovac in corner, dar in rest nimic”, a spus Eugen Neagoe.

La randul sau, antrenorul Leo Grozavu a incercat sa gaseasca explicatia a ceeace s-a vazut pe teren, lasand de inteles ca este de fapt urmarea unui „fotbal cu low-cost”.

„Nu sunt multe de spus. Stiam la ce sa ne asteptam, la o aparare inchegata, la specularea unui contraatac. Din pacate, prima oara cand am gresit, am primit gol. Ai nevoie de jucatori care pot sa faca diferenta in ultimii 20 de metri. I-am pus in foarte multe momente in dificultate, dar din pacate acolo ai nevoie de altceva. Daca doar o pasam si nu gasim solutii, nu ai cum. Acolo vine inventivitatea. Va trebui sa vada si conducatorii nostri ca fotbalul se face cu investitii. Am facut un fotbal cu low-cost…Lumea e dezamagita. Si eu sunt dezamagit… Exista dezamagirea a tot ceea ce s-a intamplat, macar din iarna si pana acum, ca sa nu spun mai de demult”, a precizat Leo Grozavu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.