Infrangere categorica: FC Botosani- Legia Varsovia 0-3 pe Municipalul botosanean

Niciun gol nu au reusit fotbalistii botosaneni sa marcheze in meciul cu Legia Varsovia, in timp ce oaspetii au fructificat trei ocazii, transformandu-le in tot atatea puncte pe tabela de marcaj.

Meciul a inceput intr-o atmosfera incendiara pe stadion, galeria polonezilor tinand piept multimii de sustinatori ai FC Botosani. 
 
In urma meciului de joi seara FC Botosani a ratat calificarea in turul trei preliminar din Europa League, dupa ce si in tur a fost invinsa cu 0-1. 
 
Asadar, drumul echipei botosanene in cupele europene se opreste aici. A fost ghinionul botosanenilor sa intalneasca in aceasta faza o echipa atat de puternica. Diferenta de nivel a fost evidenta. 
 
Polonezii au deschis scorul chiar de la primul lor atac, in minutul 6, prin Guilherme.  Al doilea gol al partidei vine in minutul 37, cand Nikolic marcheaza din penalty. Ultimul gol al partidei vine in minutul 82, balonul fiind trimis in poarta botosanenilor Prijovic.
 
Nici fotbalistilor botosaneni nu le-au lipsit ocaziile de a inscrie. Doar ca au ramas numai ocazii nefructificate. O prima sansa irosita de ai nostri a fost cea din minutul 15 al meciului, cand Brata i-a pasat lui Costin, iar acesta a sutat pe langa poarta. Si un minut mai tarziu, ocazia a trecut pe langa fotbalistii botosaneni. Atunci,  Hadnagy a sutat de la 16 metri, iar Kuciak a respins in corner. A urmat inca o faza periculosa la poarta polonezilor, in minutul 17, cand  Croitoru a trimis mingea in vinclu, printr-o lovitura libera de la 25 de metri, dar Kuciak si-a facut datoria, respingand balonul in corner.  Apoi, in minutul 33, Duda a aprins speranta suporterilor echipei FC Botosani, cand a scapat singur spre poarta, dar a trimis mingea peste poarta.
 
In repriza secunda botosanenii nu au mai fost atat de insistenti in atac ca in prima parte a meciului. In minutul 57 s-a remarcat Martinus, care a trecut de patru adversari, a sutat spre poarta, insa acelasi Kuciak a oprit mingea din drumul spre un posibil gol.
 

Echipele 

 
FC Botosani –  Iliev, Cordos, Plamada, Brata, Croitoru, Cucu, Patache, Acsinte, Costin, Hadnagy, Dimitrov 
Rezerve:Plesca, Miron, Vasvari, Martinus, Robertson, Roman, Browne 
 
Legia Varsovia: Kuciak, Pazdan, Jodlowiec, Guilherme, Duda, Nikolic, Brzyski, Kucharczyc, Rzezniczak, Broz, Furman 
Rezerve: Malarz, Lewczuk, Saganowski, Maslowski, Bereszynski, Zyro, Prijovic 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.