Invitatie la spectacol de karate: Cupa „Meiyo”, cu sute de participanti din tara

La sfarsitul acestei saptamani, mai exact sambata –  8 octombrie 2016, incepand cu ora 10:00, Clubul sportiv Kokoro Botosani organizeaza Cupa „Meiyo”, competitie de karate ajunsa la a treia editie. 

Competitia va fi gazduita de Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, in sala de sport.
 
Evenimentul sportiv a starnit deja interesul a sute de sportivi. S-au inscris la aceasta competitie de karate 422 de sportivi legitimati la  cluburile: CS Shinobi Iasi, CS Torakai Iasi, CS Toratoshi Iasi, CS Phoenix Bacau, CS Hikaru Bacau, CS Ryukay Suceava, CS Nippon Budo Sport Tulcea, CS Torakai Botosani, CS Jun Fan Kuen Botosani si CS Kokoro Botosani.
 
Pentru cele 56 de categorii de premiere se vor lupta sportivi grupati pe varste de la 5 pana la 18 ani, dar si adulti. 
 
Stilul de karate promovat se numeste Isshinryu, prezent in Romania din anul 1998 si reprezentat de sensei Andrei Trandafir, 5 Dan Isshinryu, dar au onorat invitatia si practicanti ai stilurilor de karate Kyokushin si Jeet Kun Do .
 
Amatorii de sport si de lupta pe sistem full contact din Botosani si imprejurimi vor avea acces gratuit la acest eveniment, incepand cu ora 09:00 a.m pe toata durata competitiei. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.