Ioanitoaia, dupa operatie: „Vin miercuri, probabil o data cu Boldea!”

Ovidiu Ioanitoaia

Saptamana trecuta, Ovidiu Ioanitoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a fost operat pe cord deschis, la o clinica din Stuttgart, aplicandu-i-se doua by-pass-uri. Interventia chirugicala a fost coordonata de medicul timisorean Adrian Ursulescu.

Jurnalistul se va intoarce in tara la mijlocul acestei saptamani, „miercuri, probabil o data cu Boldea!”, dupa cum afirma el insusi. Ovidiu Ioanitoaia a dat detalii despre operatie intr-un interviu acordat ziarului National: „Operatia a durat putin, vreo ora si ceva. Nu-mi amintesc nimic. Stiu ca m-au dus cu patul la anestezie, m-au ras pe tot corpul – ceea ce-i cam inconfortabil! – m-au dat cu betadina, de ziceai ca-s «ursul pacalit de vulpe» si m-au pus sa semnez vreo sapte hartii. Cand m-am trezit, nu eram singur in salon, ci cu un plaman artificial, care lucra pentru mine”.
Desi se va intoarce miercuri in tara, Ioanitoaia nu va trece prin redactie minimum o luna. El nu are voie sa se emotioneze, iar medicii i-au mai recomandat sa doarma mult.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.