IONUT CHIRILA, antrenor Concordia Chiajna: Botosani va fi Titanic si trebuie sa se zdrobeasca de un aisberg iar aisbergul trebuie sa fim noi

Ionut Chirila a tinut sa-l felicite pe Cristi Popovici pentru ceea ce a facut la Botosani, indiferent ca in ultimele zile echipa locala se afla „intr-o pasa proasta”.

Antrenorul principal al Concordiei Chiajna, Ionut Chirila, a declarat ca, inainte de meci, si-a motivat jucatorii, comparand FC Botosani cu un Titanic. Iar singura lor sansa este ca ei sa devina un aisberg care sa darame acest vas.

Se pare ca aceasta metafora a ajutat mult oaspetii din moment ce au plecat acasa cu trei puncte.

„Am spus aseara (sambata seara, n.red.) jucatorilor mei, le-am amintit de filmul Titanic si le-am spus ca Botosani va fi Titanic astazi (duminica, n.red.) si ca trebuie sa se zdrobeasca de un aisberg iar aisbergul trebuie sa fim noi. Le-am spus ca singurul lucru cu care ne vor pune probleme va fi determinarea, agresivitatea, publicul care ii va impinge iar noi daca suntem o echipa mare va trebui la forta de joc a lor sa raspundem cu o contra-forta si mai mare. Partida a fost una foarte grea, fiindca Chiajna a jucat fara trei jucatori importanti, Melinte capitanul echipei, Onducu suspendat si el si Manolis Papasterianos care a facut ruptura cu o zi inainte de partida cu Sageata Navodari”, a mai spus Ionut Chirila.

Antrenorul de la Concordia Chiajna a tinut sa felicite conducerea clubului gazda pentru ceea ce s-a realizat la Botosani.

„L-am salutat pe proprietarul echipei, pe dl. Sfaiter si l-am felicitat pentru tot ce se intampla aici, oamenii din Botosani nu trebuie sa uite ca fotbalul este un fenomen social si este unul din putinele bucurii ale poporului roman. Sunt oameni care castiga 100 de euro si trebuie respectat proprietarul echipei si toti cei care au adus echipa in Divizia A, inclusiv antrenorul Popovici care are un merit. Intr-adevar noi antrenorii suntem oglinda ultimului rezultat, cand ai pierdut o data se uita tot ce ai in spate. Ei trebuie sa stie cel mai bine ce au de facut, eu le doresc succes”, a mai spus Ionut Chirila.

La sfarsit, antrenorul Concordia Chiajna s-a declarat placut impresionat de municipiul Botosani pentru felul cum arata si cat de curat este.

„Am vazut aici, cand am intrat in oras am fost impresionat de curatenie, de oameni, de cum sunt asezarile, am intrat in oras parca eram in Elvetia cu vilele alea pe stanga si pe dreapta. M-a impresionat acest oras in care nu am fost niciodata, m-a impresionat delicatetea si clasa pe care o are proprietarul echipei pe care-l felicit inca o data”, a incheiat Ionut. Chirila.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.