„Istoria complicata de la Cluj” si sincopele de la FC Botosani ii trezesc temeri lui Valeriu Iftime


„Avem o istorie complicata la Cluj”
, afirma sponsorul principal al FC Botosani, Valeriu Iftime, care isi aduce aminte cu amaraciune de acel umilitor 6-0 cu care clujenii i-au infrant in sezonul trecut pe elevii lui Leo Grozavu, in Gruia.

Despre meciul pe care fotbalistii de la FC Botosani urmeaza sa-l joace luni, de la 20,30 cu CFR Cluj, Iftime spune „stiu bine subiectul”.

„Am fost la toate meciurile de la Cluj, am luat batai fara nicio speranta. La infrangerea cu 6-0, eu eram la un simpozion, am invitat niste prieteni la meci… Nu mai fac in viata mea asa ceva”, a mai spus finantatorul echipei botosanene de prima liga.

Cu toate acestea, Iftime sustine ca are incredere in echipa. Teama lui vine insa de la oscilatiile de forma ale fotbalistilor, demonstrate in ultimele meciuri din acest sezon.

„Cred foarte mult in echipa noastra, dar sincopele astea se intampla numai la noi. Dupa un meci bun acasa cu Timisoara sper sa nu fie iar un meci cu un Iliev care nu vede mingea, cu Dimitrov care fuge in partea cealalta”, a incheiat Valeriu Iftime.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.