Istvan Fulop a plecat de la FC Botosani!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Echipa locala s-a inteles cu Diosgyori VTK in privinta transferului lui Istvan Fulop, gruparea din Botosani urmand sa incaseze 70.000 de euro si 15% la un eventual transfer.

Istvan Fulop s-a alaturat lotului formatiei care ocupa locul 9 in prima liga din Ungaria urmand ca pe 23 ianuarie sa plece in cantonament in Spania. Golgeterul la zi al FC Botosani, cu sapte goluri marcate in acest sezon al Ligii I, va incasa un salariu dublu fata de cel avut pana acum si, in plus, va primi prime si bonusuri de performanta.

„La Botosani am trait cea mai frumoasa perioada a carierei mele de pana acum. Am fost apreciat de actionari, respectat de colegi, iubit de suporteri si vreau sa cred ca nu am dezamagit”, a declarat Istvan Fulop.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.