Home Sport Jandarm botosanean pe podium la tirul cu pistolul Carpati

Jandarm botosanean pe podium la tirul cu pistolul Carpati

Faza finala a Campionatului de tir al Ministerului Afacerilor Interne, desfasurata in poligonul de tragere Gheraiesti din Bacau in perioada 07 – 10 iunie a.c., a adus inca o medalie in palmaresul plutonierului adjutant Sorin Mosneagu din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Botosani.

Veteran al concursurilor de acest gen, jandarmul a ocupat in repetate randuri podiumul de premiere, atat la individual, cat si cu echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, de patru ori urcand prima treapta a podiumului.
 
In acest an, subofiterul a obtinut medalia de argint la proba cu pistolul Carpati, realizand 194 de puncte dintr-un total posibil de 200.
 
Practic, a obtinut acelasi punctaj cu ocupantul locului I, departajarea facandu-se prin numarul loviturilor trase in ,,10”.
 
Performanta este cu atat mai meritorie, cu cat la aceasta proba au participat 90 de tragatori din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne(jandarmi, politisti, pompieri si politisti de frontiera).
 
Cel mai bun rezultat obtinut in cei 14 ani de cand concureaza a fost in anul 2010, cand a realizat un total de 199 de puncte, ocupand prima pozitie pe podium atat la individual, cat si cu echipa Jandarmeriei Romane.
 
Rezultatele de exceptie se datoreaza, in primul rand, calitatilor sale de foarte bun tragator, dar este si o munca de echipa, jandarmul fiind sprijinit in activitatea de pregatire, dupa cum el insusi recunoaste, de catre conducerea inspectoratului si cadrele din compartimentul de specialitate pe linie de tragere cu armamentul din dotare.
 

Exit mobile version